Tekeningen bestellen

Van een aantal modellen kan in onze webwinkel een tekeningenset worden besteld. De Stoomgroep Holland levert zowel aan leden als aan niet-leden. Onze leden genieten echter per afgenomen exemplaar € 10,- korting.

Bij de eerste bestelling worden voor uw inschrijving als klant uw adresgegevens en e-mailadres gevraagd. Ook moet u om een wachtwoord aangeven, zodat u in het vervolg kunt inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Nadat uw bestelling is geplaatst, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail met het verzoek om het verschuldigde bedrag naar onze bankrekening over te maken.

Wanneer u lid bent van Stoomgroep Holland en voor de eerste keer een bestelling via onze website plaatst, dan wordt de ledenkorting nog niet automatisch verrekend. Nadat uw inschrijving is geverifieerd in onze ledenadministratie, worden uw klantgegevens voorzien van een ledenkenmerk. Het kortingsbedrag voor leden wordt dan teruggestort op het bankrekeningnummer van de betaling. Let op: Dit doen wij uitsluitend als uw contributie voor het lopende jaar is ontvangen.

Zodra de betaling is verwerkt, wordt uw bestelling naar het aangegeven adres verzonden en wordt u per e-mail hiervan in kennis gesteld.

U kunt de voortgang van uw bestellingen volgen als u bent ingelogd via het menu “Mijn bestellingen”.

Eventuele vragen of opmerkingen kunt u op onderstaand formulier aan ons doorgeven.